your%20dream.jpg

Kerron heti alkuunsa mikä on Inspiration Vuodatus ja miksi tämä syntyi tänne. 

Minulla oli Vuodatuksessa blogi 3 vuotta sitten. Rakastin blogiani kuin pientä lasta. Sen tekeminen jännitti minua ja kihelmöi vatsan pohjassa. Päätin kuitenkin, että Vilin verstas saisi alkunsa. 

Se kannatti.

Kuinka kauan sinun blogisi on toiminut? 

Hyvin pian sain uusia blogituttavia ja -ystäviä ja pääsin kärryille, mitä on bloggaaminen. Mitä on tuoda julkisuuteen minun omia syvällisiä pohdintojani tai henkilökohtaisesti tekemiäni kortteja. Innostuin samalla toisilta löytämästäni harrastuksesta, atc-kortteilusta. Mahtavaa! Ja kokonaisen vuoden verran VIlin vertsas täyttyi kilpailuilla, korteilla, atc:lla, pohdinnoillani elämäni koukeroista... Ja sitten kuului BAM!

Jos tiedät tai olet kuullut asiasta, niin Vuodatus menetti KAIKEN! Kaikki blogit menivät vuoden ajalta nurin! Ihan kaikki tiedostot, kuvat, tekstit... Vain blogit jäivät tyhjinä paikoilleen. Ja koska minun blogini oli vasta vuoden ikäinen, tarkoitti se pienokaiseni täydellistä kuolemaa. Ei vanhempia muistoja. Siispä suru oli suuri, kun koko unelmani oli poissa yhdessä hetkessä. 

enkelit.jpg

Olin aikeissa lopettaa koko bloggaamisen, mutta toisaalta tämä koukutti minua sen verran, että jäin punnitsemaan vaihtoehtoja. Aloitanko myöhemmin Vilin verstaan uudestaan, kunhan sinne pääsee taas kirjoittamaan, vai aloitanko uuden blogin tai siirrynkö Bloggerin puolelle?! Viimeinen vaihtoehto tuntui luotettavimmalta, vaikkakin närästi jättää Suomalainen yhteisö. Päätökseni oli toimiva ja hyvä. Siitä syntyi Bloggerin puolelle Inspiration. Löydät blogini "Täältä"

Onko sinulle Inspiration blogger jo tuttu? 

bloginappi2.jpg

Bloggerissa Inspiration on nyt ollut reilun 2 vuotta ja siitä on tullut aktiivinen ja toimiva blogi. Inspirationissa pohdintani ovat laajentuneet ja syventyneet. Kortteja, atc:ta ja koruja satelee näytölle sopivin väliajoin. Lisäksi luonto ja kaikenlainen arjesta selviytyminen vähävaraisena ja työkyvyttömänä vaikean kivun takia ovat suurena osana kirjoituksissani mukana. Haluan tuoda lukijoilleni paikan, jossa viettää aikaa ja pysähtyä rentoutumaan tai pohtimaan asioita eri näkökulmasta. 

Tottakai, kun blogin pistää pystyyn, saa varautua siihen, ettei kaikki ajattele samoin. Kaikki eivät tykkää samoista asioista ja kaikille ei yksinkertaisesti kelpaa se, että bloggaat, kerrot omista asioistasi tai teet mitään. Millään muotoa et voi miellyttää kaikkia! Eikä ole tarviskaan. Vaikka alkuun anonyymi-kommentit surettivatkin kovasti ja satuttivat minua, olen jo karaistunut niistä sen verran, etten jää pohtimaan viikkokausiksi, miksi tuo ajattelee minusta noin, miksi en kelpaa omana itsenäni tai miksi hän ymmärtää minua väärin vaikka kuinka yrittäisin kertoa todellisen ajatukseni. Ei, ei vaan voi olettaa, että kaikilla olisi hyvä mieli.

Siispä nykyään anonyymit ovat vain lukijoita, kenties ihailijoita joilla on paha olla tai ehkä niitä, joilla ei vaan ole käytöstapoja. Eihän kukaan täysjärkinen, sinut itsensä kanssa oleva tule aukomaan päätään tuntemattomalle ilman oikeaa syytä! ja jos mielen pahoittaakin toisten omista jutuista, niin voi kysyä kysymyksen: MIKSI?! Miksi pahoitit mielesi MINUN henkilökohtaisesta mielipiteestäni tai ajatuksestani!? Eihän se ole SINUSTA! Seison sanojeni takana! Ja miksi et kykene selvittämään omia luulottelujasi asiallisesti!? Näillä eväillä pärjään tässä blogimaailmassa.  

Mikä on sinun keinosi anonyymejä vastaan? 


ShabbyBlogsCrazyLife.jpg

 

Kyllä minulle Inspiration on tärkeä. Se on henkireikäni ja keinoni olla sosiaalisessa kanssakäymisessä toisten kanssa. Sairauteni vuoksi olen paljon kotona, enkä näe juurikaan ihmisiä, jollei lähikaupan kassaneitejä lasketa. Lisäksi saan luovuuttani tuotua julki, haastettua itseäni ja haastaessani muita askartelemaan saan itsellekin syyn osallistua ja olla aktiivinen. Saan purettua ajatuksiani, enkä patoa niitä sisälleni mustaksi suureksi kasvavaksi möykyksi. Saan huudettua tuskani sisältäni pois ja saan iloita ja olla onnellinen. Niin, Inspiration on sellainen positiivinen tapa terapioida itseäni ja kenties auttaa toisiakin. Se on yhdenlainen keinoni olla tärkeä ja tarpeellinen. Ja myös jakaa omaa hyvää oloani ja henkisen tasapainoni keinoja muille. Kertoa oma kokemani kuinka selviytyä arjesta vaikeasti sairaaksi luokiteltuna ja vähävaraisena. Kuinka arkea voi helpottaa ja kuinka ne pienemmät ilot kasvavat suuriksi. Kun pinnallisuus ja materialismi katoaa ja tärkeämmäksi tulee terveyden ylläpito, rakkaudesta huolehtiminen, luonnon kauneus ja kauneus yleensäkin. 

 

peilikuvani2.jpg

 

Koska minulla jo on blogi, ihmettelet varmaankin, miksi Inspiration Vuodatus on tehty? Totta. Ihmettelen toisaalta itsekin itseäni, mutta toisaalta syy on se, että kaipasin Vuodatusta kuitenkin. Lisäksi minulla on Vuodatuksen puolella blogiystäviä, joiden blogit jäävät tyystin unholaan, kun en vaan muista, että Vuodatus ei näy blogilistallani Bloggerissa! Jospa nyt muistaisin, että hei, täälläkin on ihania blogeja! Kenties löydän uusiakin ja saan kaikki ne ihanat blogit samaan Vuodatuksen listaan. Aika näyttää...

Tästä se nyt kuitenkin lähtee käyntiin! Inspiration Vuodatus

Vilimarika